تابستان 1400 توفیق همکاری با نشریه علمی تخصصی انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه خوارزمی به نام «اشاره گر» نصیبم شد و یک مقاله خبری با موضوع «شیائومی اولین سری لپ تاپ های خود را عرضه کرد» منتشر کردم.
متن مقاله را در پایین میبینید، همچنین برای دانلود این شماره از نشریه به صورت الکترونیکی میتوانید از کانال تلگرامی انجمن دریافت کنید.
لینک خبر از خبرگزاری ایسنا: شماره جدید نشریه علمی تخصصی «اشارهگر» منتشر شد
شیائومی اولین سری لپتاپهای خود را عرضه کرد
نام شیائومی ما را به یاد گوشی های قدرتمند و به صرفه یک شرکت چینی تبار میاندازد اما شیائومی فقط به قبضه بازار موبایل بسنده نکرده است.
به تازگی خبری منتشر شد که نشان داد شیائومی با پیشرفتی سریع و غیرقابل باور با تصاحب جایگاه اپل به دومین برند موبایل پرفروش جهان تبدیل شده است و تا پله اول هم فاصله چندانی ندارد.
مقرون به صرفه بودن در عین کیفیت، قدرت و دوربین هایی با کیفیت بالا همه و همه از عواملی بود که باعث رشد انفجاری این شرکت شد اما به نظر میرسد رسیدن به جایگاه نخست در بازار موبایل تنها هدف شیائومی نیست.
شیائومی اولین سری لپ تاپ های RedmiBook خود را در دو نسخه به بازار عرضه کرده است. نسخه آموزش مجازی (E-learning) و پرو. قلب این لپ تاپ ها را پردازنده Tiger Lake شرکت اینتل تشکیل میدهد و از صفحه نمایش FHD 15.6 اینچی به همراه یک باتری با ظرفیت 10 ساعت استفاده میکنند.
طراحی ظاهری
این لپتاپها که برای کاربران خانگی طراحی شده است، ظاهر ساده و تمیزی همراه با کلیدهای مشکی و روکش
ِاین لپ تاپ ها که برای کاربران خانگی طراحی شده است، ظاهر ساده و تمیزی همراه با کلیدهای مشکی و روکش مات خاکستری زغالی دارند.
با اینکه هر دو بدنه 1.8 کیلوگرمی پلی کربناتی دارند اما RedmiBook Pro کمتر از 20 میلی متر ضخامت دارد. یک وب کم 720p درست در بالای صفحه نصب شده است، در حالی که یک صفحه لمسی بزرگ با پشتیبانی از Windows Precision Driver کارایی آن را به طور معجزه آسایی افزایش میدهد. این صفحه کلید دارای کلیدهای قیچی با 1.5 میلی متر طول است.
درگاه شارژ به همراه دو درگاه USB 3.2 و یک درگاه HDMI تمام درگاه های سمت چپ را تشکیل میدهند اما در سمت راست، یک اسلات قفل کنسینگتون، یک درگاه Gigabit Ethernet با اندازه کامل آن، پورت USB 2.0، اسلات کارت حافظه SD و جک ترکیبی 3.5 میلی متری وجود دارد. در هر دو نسخه این دستگاه پورت USB-C وجود ندارد، بنابراین طبیعتاً شارژ USB-PD همه کاره نیز در این لپ تاپ غیرقابل دسترس است.
سایر ویژگی های مشترک دو مدل دو بلندگوی 2 واتی با پشتیبانی از DTS، پشتیبانی از Wi-Fi 5 و بلوتوث 5.0 میباشد.
مشخصات Pro 15 RedmiBook
در نســخه Pro RedmiBook پردازندههــای نســل یازدهــم Tigerlake شــرکت اینتــل وجــود دارنــد. پردازنــدۀ -i5 Core
11300H بــه همــراه پردازنــدۀ گرافیکــی Xe Iris پــردازش را بــه عهــده دارنــد. ایــن دســتگاه بدر نسخه RedmiBook Pro پردازنده های نسل یازدهم Tigerlake شرکت اینتل: پردازنده Core i5-11300H به همراه پردازنده گرافیکی Iris Xe وظیفه پردازش آن را انجام میدهند. این دستگاه با 8 گیگابایت رم 3200 مگاهرتزی و 512 گیگ فضای ذخیره سازی SSD مبتنی بر NVMe ارائه شده است. علاوه بر آن باتری 46 وات ساعتی آن تا 10 ساعت دوام میآورد. طبق ادعای ردمی شارژر این لپتاپ در حدود نیم ساعت باتری را از 0 به 50 درصد می رساند.
مشخصات Edition Learning-e RedmiBook
وجه تمایز اصلی RedmiBook e-Learning Edition در CPU و SSD است. پردازنده Intel Core i3-1115G4 در این مدل ارائه می شود. شما با انتخاب این نسخه سرعت پایه کلاک را به همراه دو هسته قربانی می کنید، اما عملکرد تراشه ها در استفاده عمومی روزانه نباید خیلی متفاوت باشد.
خریداران این نسخه همچنین می توانند یک SSD با ظرفیت 256 گیگابایتی را با قیمت پایین تر انتخاب کنند، اگرچه برخلاف نسخه 512 گیگابایتی از نوع NVMe، مبتنی بر SATA است و طبیعتاً سرعت کمتری دارد.
سیستم عامل
بر روی هر دو لپ تاپ ویندوز 10 از قبل نصب شده است و ردمی تضمین کرده است که هر دو به محض ارائه ویندوز 11 قابل ارتقا هستند. مایکروسافت آفیس 2019 نیز بر روی آن قابل دسترس است تا جذابیت بیشتری را برای کسانی که در خانه از این لپتاپ ها استفاده میکنند و دسترسی به آفیس از طریق ادارات و مدارس را ندارند ایجاد کند.
قیمت
RedmiBook Pro با قیمت 672 دلار در حالی در بازار شلوغ لپتاپ های 15 اینچی هند عرضه شده است که از رقبایشDell’s Inspiron ، سری های 15 اینچی HP و Ideapad Lenovo، ارزانتر است.
نسخه 256 گیگابایتی RedmiBook e-Learning با قیمت 565 دلار قیمت گذاری شده است و اگر خواهان قدرت پردازشی بیشتری هستید، برای خرید نسخه 512 گیگابایتی ، به 605 دلار نیاز دارید.
همیشه اول بودن جذابه! اولین نظر این پست رو تو بزار :)